close
تبلیغات در اینترنت
غذاها










جستجو



موضوعات

تصاویر

اس ام اس

آهنگ و فیلم

مدل و مد

مطالب سایت

جملات سایت

آشپزی


فیلم های سایت


دانلود فیلم ایرانی زبرجد


دانلود فیلم ایرانی بیگانه


دانلود فیلم ایرانی خواهران غریب


دانلود فیلم ایرانی کالسکه


دانلود فیلم ایرانی روشنک


دانلود فیلم ایرانی گروگان دو طرفه


دانلود فیلم ایرانی آتش بس 2


دانلود فیلم ایرانی شیار 143


دانلود فیلم ایرانی رجب آرتیست می شود


دانلود فیلم ایرانی خشاب خالی


دانلود فیلم ایرانی گور طلایی


دانلود فیلم ایرانی آرایش غلیظ


دانلود فیلم ایرانی یک شب


دانلود فیلم ایرانی میهمان داریم


دانلود فیلم ایرانی مستانه


دانلود فیلم ایرانی خانه کاغذی


دانلود فیلم ایرانی خواب زده ها


دانلود فیلم ایرانی رجب دلبر



پرتال تفریحی و هنری آواتور





مطالب پربازدید
دانلود برنامه آندروید هک وای فای واقعی بازدید : 193
دانلود سریال کره ای سرنوشت یک مبارز Gye Baek بازدید : 179
دانلود فیلم ایرانی زبرجد بازدید : 97
دانلود فیلم ایرانی آتش بس 2 بازدید : 87
گیاه نفع شکم بازدید : 83
دانلود فیلم ایرانی مستانه بازدید : 83
دانلود فیلم ایرانی رجب آرتیست می شود بازدید : 71
دانلود فیلم خارجی خبرچین با دوبله فارسی بازدید : 67
دانلود فیلم ایرانی یک شب بازدید : 63
روز مرد مبارک بازدید : 61

نویسندگان

Farshid (185)
naser (0)
fatemeh (2)
ali (0)
TEZAR (0)
mohamad.m (0)
فرهنگ (0)
Morteza (0)
hooman (1)
mohamad.m (0)
mohamad.m (0)
mohamad.m (0)
mohamad.m (0)


| WelCome To4chenar Portal |


با عضویت در سایت و ارسال نظرات خود از این سایت حمایت کنید """مدیریت جدید""" .




خورشت خلال بادام






طرز تهیه خورشت خلال بادام
خورش سنتی کرمانشاه





مواد لازم :

ـ گوشت گوسفند یا گوساله بدون چربی ۱ کیلو گرم

ـ خلال بادام ۱۰۰ گرم

ـ زرشک سیاه ۲ قاشق غذا خوری

ـ لیمو عمانی۶ عدد

ـ پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری

ـ رب گوجه فرنگی ۱/۵ (یک و نیم )  قاشق غذا خوری

ـ زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری

ـ نمک و زردچوبه و ۲ عددبرگ بو و یک قطعه دارچین و چند عدد هل و تخم گشنیز
ـ روغن حیوانی ۴ قاشق غذا خوری

ـ آرد ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه خورش خلال :

گوشت را به صورت قیمه نسبتاْ درشت و هم اندازه خرد کنید و با کمی روغن وپياز رنده شده و زردچوبه تفت دهید. بعد روی آن آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید .اگر می خواهید خورش خوش رنگ شود بهتر است وقتی به جوش آمد کف روی آن را بگیرید. یک ساعت مانده به پایان پخت آرد را با کمی روغن سرخ کنید و به خورش اضافه کنیدبا اين عمل آب خورش غلضت مناسبي پيدا ميكند .خلال بادام را در كمي گلاب يا آب نيم گرم و يا زعفران دم كرده به مدت نيم ساعت خيس كنيد و از خلال بادامي كه معروف به خلال بادام زاويه است استفاده كنيد اين خلال بادام درشت و خوشمزه ميباشد نمک و رب و لیمو عمانی وخلال بادام را هم در خورش بریزید.زرشك را در آب به مدت نيم ساعت خيس كنيد تا زماني كه به خورش اضافه مبشود رنگ خورش را تغيير ندهد و بعد از آب خارج نموده ودر پنج دقیقه آخر زعفران و روغن حیوانی و پیاز داغ و زرشک سیاه را به خورش اضافه کنیدزرشک ها نباید زیاد بجوشد چون  در خورش فرو رفته و زیبایی خورش را به هم میزند .فراموش نکنید که دارچین و برگ بو را خارج کرده و دور بیندازید سعي كنيد كه اين خورش خوب جا بيفتد و آب كمي داشته باشد تا زیبا و مجلسی شود از ریختن خلال بادام بیش از حد خود داری کنید چون اصلیت و زیبایی خورش را از بین میبرد .

خورش خلال بسیار خوشمزه و مجلسی می باشد و در شهر کرمانشاه از محبوبیت خاصی بر خوردار می باشد.















اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار




دسته بندی: موزیک ایرانی غذاها ,


برچسب ها : خورشت خلال بادام , طرز تهیه خورشت خلال بادام , نحوه درست کردن خورشت خلال بادام , خورشت بادام , خورشت کرمانشاهی , خورشت چرب خلال بادام , خلال بادام , خورشت کرمانجی , آشپزی , آشپز سایت , آشپزی سایت چهارچنار , چهار چنار , پورتال تفریحی و سرگرمی چهارچنار , ساده ترین خورشت , بهترین غذای محلی , خوشمزه ترین خورشت ,

جمعه 28 فروردين 1394 بازدید : 13 بار نظرات نظر دهید! نویسنده : Farshid

ماکارونی سبزیجات