close
تبلیغات در اینترنت
دسرها










جستجو



موضوعات

تصاویر

اس ام اس

آهنگ و فیلم

مدل و مد

مطالب سایت

جملات سایت

آشپزی


فیلم های سایت


دانلود فیلم ایرانی زبرجد


دانلود فیلم ایرانی بیگانه


دانلود فیلم ایرانی خواهران غریب


دانلود فیلم ایرانی کالسکه


دانلود فیلم ایرانی روشنک


دانلود فیلم ایرانی گروگان دو طرفه


دانلود فیلم ایرانی آتش بس 2


دانلود فیلم ایرانی شیار 143


دانلود فیلم ایرانی رجب آرتیست می شود


دانلود فیلم ایرانی خشاب خالی


دانلود فیلم ایرانی گور طلایی


دانلود فیلم ایرانی آرایش غلیظ


دانلود فیلم ایرانی یک شب


دانلود فیلم ایرانی میهمان داریم


دانلود فیلم ایرانی مستانه


دانلود فیلم ایرانی خانه کاغذی


دانلود فیلم ایرانی خواب زده ها


دانلود فیلم ایرانی رجب دلبر



پرتال تفریحی و هنری آواتور





مطالب پربازدید
دانلود برنامه آندروید هک وای فای واقعی بازدید : 193
دانلود سریال کره ای سرنوشت یک مبارز Gye Baek بازدید : 179
دانلود فیلم ایرانی زبرجد بازدید : 97
دانلود فیلم ایرانی آتش بس 2 بازدید : 87
گیاه نفع شکم بازدید : 83
دانلود فیلم ایرانی مستانه بازدید : 83
دانلود فیلم ایرانی رجب آرتیست می شود بازدید : 71
دانلود فیلم خارجی خبرچین با دوبله فارسی بازدید : 67
دانلود فیلم ایرانی یک شب بازدید : 63
روز مرد مبارک بازدید : 61

نویسندگان

Farshid (185)
naser (0)
fatemeh (2)
ali (0)
TEZAR (0)
mohamad.m (0)
فرهنگ (0)
Morteza (0)
hooman (1)
mohamad.m (0)
mohamad.m (0)
mohamad.m (0)
mohamad.m (0)


| WelCome To4chenar Portal |


با عضویت در سایت و ارسال نظرات خود از این سایت حمایت کنید """مدیریت جدید""" .




ترامیسو







ترامیسو




مواد لازم
 بیسکویت لیدی فینگریک بسته  ۶ عدد زرده تخم مرغ
۳۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه
۶ قاشق غذاخوری شکر
۱ پیمانه یا ۲۵۰ میل خامه فرم داده شده
۳ قاشق چایخوری نسکافه که در ۱/۲ پیمانه آب داغ قاطی کردید .
۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ قاشق غذاخوری شیر
پودر کاکوئی به مقدار کافی
 طرزتهیه
اول از همه پنیر ماسکارپونه رو با اون یه قاشق شیر هم میزنیم .زرده تخم مرغ رو توی ظرف میشکنیم و شکرو وانیل رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم رو قابلمه پر آبی که رو اجاق گاز گذاشتیم تا با بخار آب یه مقدار پخته بشه و همزمان هم میزنیم به مدت ۱۰ دقیقه تا زمانی که به رنگ کرم در بیاد و کشدار بشه یه مقدار. مواظب باشید که سطح ته قابلمه با آب تماس نداشته باشه در واقع باید با گرمای بخار آب این زرده آماده بشه .حالا پنیرمون رو اضافه میکنیم به زرده تخم مرغ و هم میزنیم تا یک دست بشه نسکافه رو با آب گرم حل میکنیم.این هم لیدی فینگرهای من.اگه نداشتید میتونید از کیک اسفنجی استفاده کنید.حالا این لیدی فینگرهارو یه کوچولو تو نسکافه میزاریم تا نرم بشه یعنی تا میزاریم باید سریع برداریم چون اگه زیاد بزاریم بمونه همه آب نسکافه رو جذب میکنه .اگه از کیک اسفنجی استفاده میکنید میتونید کیک رو به هر مدلی که دوست دارد یا هر مدلی که قالبتونه برش بدید و تو آب نسکافه بزارید تا نسکافه یه مقدار جذب کیک اسفنجی بشه .لیدی فینگرهارو تو قالب میچینیم.یه توضیح در مورد قالب بدم ،من از قالب کمربندی استفاده کردم اما اگه شما ندارید میتونید تو قالبتون و اطرافشو ورق آلمینیوم یا پلاستیک بزارید طوری که از سطح قالب هم بالاتر بیاد و لیدی فینگرهارو بچینید و موقع سرو به راحتی از قالب جدا کنید.روی لیدی فینگرها مخلوط پنیر و زرده تخم مرغی که درست کردیم رو میریزیم .روش پودر کاکائو رو با الک میپاشیم .و رویه کاکائو خامه ای رو که قبلا با کمی پودر شکر و وانیل هم زدیم رو میزاریم .و باز رویه خامه لیدی فینگرهایی که کمی تو نسکافه گذاشتیم تا نرم بشه رو میزاریم .و سپس مخلوط پنیر و زرده تخم مرغ .و در نهایت هم پودر کاکائو رو میپاشیم و میزاریم تو یخچال واسه چندین ساعت.بعد از این که از تو قالب در آوردمش اطرافشو لیدی فینگر واسه تزیین میزاریم و یا میتونید از این عکس استفاده کنید یا هر طوری که دوست دارد تزیین  کنید






avator







دسته بندی: موزیک ایرانی دسرها ,


برچسب ها : ترامیسو , انواع تیرامیسو , روش های درست کردن تیرامیسو , دسر ترامیسو , آشپزی , آشپزخونه سایت , سایت آواتور , نحوه درست کردن تیرامیسو , جدیدترین مدل تیرامیسو , مدل تزیین تیرامیسو , جدیدترین مدهای تزیین , انواع ترامیسو , انواع دسر , جدیدترین مدلهای دسر 2015 , دستور درست کردن ترامیسو , عکس از ترامیسو , تصاویر زیبا از تیرامیسو و نحوه درست کردن آن ,

چهارشنبه 06 خرداد 1394 بازدید : 27 بار نظرات نظر دهید! نویسنده : Farshid

شکلات گلاسه







شکلات گلاسه 



طرز تهیه شكلات گلاسه
مواد اولیه :
شیر  یك پیمانه
پودر كاكائو  یك الی دو قاشق سوپخوری
 بستنی  چهار اسكوپ (200 گرم)
شكر  دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه
شیر را گرم كرده و با پودر كاكائو مخلوط می‌كنیم. پس از مخلوط كردن شكر را به آن افزوده، وقتی شكر و كاكائو در شیر حل شدند آن را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم خنك شوند، بعد در یخچال می‌گذاریم تا كاملا سرد شود. بستنی را در لیوانی كه قبلا با سس شكلات دیواره آن را تزیین كرده‌ایم، می‌ریزیم و محلول شیر و كاكائو را به آن اضافه كرده و روی آن را با ترافل‌های رنگی یا شكلاتی تزیین می‌كنیم.
نكــته:
می‌توانید شكر را اضافه نكنید، زیرا بستنی شیرینی لازم را دارد.
به جای شیر و پودر كاكائو می‌توانید از شیر كاكائو آماده استفاده كنید.
بستنی بهتر است كاكائویی یا شكلاتی باشد.
طرز تهیه شكر رنگی برای لبه لیوان
مقداری شكر را در ماهی‌تابه ریخته، به آن رنگ ژلاتینی (نه رنگ مایع) اضافه كرده و با كمك دست (حتما دستكش داشته باشید) رنگ را به خورد شكر می‌دهیم تا تمام شكر رنگی شود. این كار را با حوصله انجام می‌دهیم چون شكر كمی خیس شده، آن را روی حرارت خیلی كم قرار می‌دهیم، ضمن این كه مدام ماهی‌تابه را تكان می‌دهیم. وقتی ذرات شكر در ماهی‌تابه به راحتی تكان خورد، از روی حرارت برداشته و در هوای آزاد قرار می‌دهیم تا كاملا خنك و خشك شود، سپس آن را در شیشه‌های در بسته می‌ریزیم و برای تزیین نگهداری می‌كنیم. می‌توانیم رنگ‌های مختلف از این شكر را آماده كنیم.
برای تزیین لیوان به این روش عمل می‌كنیم كه با یك نصفه لیموترش به لبه لیوان مالیده، لبه لیوان را در شكر رنگی فرو می‌بریم. با این روش لبه لیوان با شكر رنگی تزیین می‌شود. (بهتر است شكر رنگی را در سطح صافی مثل بشقاب ریخته، بعد لبه لیوان را در آن فرو كنید) لیمو باعث می‌شود ذرات شكر بهتر به آن بچسبند. نوش جانتان .....











اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار





دسته بندی: موزیک ایرانی دسرها ,


برچسب ها : شکلات گلاسه , طرز تهیه شکلات گلاسه , شکلات گلاسه خوشمزه , شکلات گلاسه خوشمزه سایت چها چنار , چهارچنار , پرتال تفریحی و هنری چهار چنار , آشپژی سایت , آشپژی , آشپز , طرز تهیه گلاسه , نحوه تهیه شکلات گلاسه , نحوه تهیه نوشیدنی های خوشمزه , نوشیدنی با طعم شکلات , گلاسه شکلاتی , گلاسه , گلاس , شکلات , ساده ترین شکلات گلاسه , نوشیدنی ,

جمعه 28 فروردين 1394 بازدید : 9 بار نظرات نظر دهید! نویسنده : Farshid

رولت شکلاتی










 رولت شکلاتی




مواد لازم :

تخم مرغ : ۴ عدد

پودر کاکائو : ¼ پیمانه

قهوه فوری : ½ قاشق چای خوری

آرد : ¾ پیمانه

نمک : ¼ قاشق چای خوری

شکر : ½ پیمانه

سس شکلات رولت

خامه heavy cream : نصف پیمانه

شکلات خرد شده :۲/۳ پیمانه

طرز تهیه رولت شکلاتی

برای تهیه شیرینی رولت شکلاتی ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و با هم زن بزنید تا زمانی که سفت شود طوریکه زمانیکه ظرف را برمی گردانید سفیده بیرون نریزد سپس مواد خشک مثل آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، پودر کاکائو و قهوه فوری را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید

بعد از اینکه مواد خشک را الک کردید زرده تخم مرغ را با شکر بزنید تا رنگ آن روشن شود بعد مواد خشک را که با هم مخلوط کرده اید را اضافه کنید و هم بزنید

سپس نصف سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بعد باقی مانده سفیده را اضافه کنید و به صورت دورانی با قاشق یا لیسک هم بزنید تا پف سفیده نخوابد

سینی فر را چرب کنید (سایز سینی یا قالب ۳۱*۳۱ سانتیمتر) و کاغذ روغنی در آن بگذارید و سپس مایه رولت را روی کاغذ روغنی به صورت یکنواخت پهن کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۶ دقیقه قرار دهید تا بپزد

بعد از اینکه نان رولت آماده شد از فر خارج کنید اجازه دهید خنک شود و بعد با کاغذ روغنی خودش نان را رول کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود بعد از اینکه خنک شد رول را باز کنید روی آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و رول کنید به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید

برای تزیین رولت شکلات خرد شده را به روش بن ماری ذوب کنید و بعد خامه را اضافه کنید و بعد به صورت داغ روی رولت بریزید و با میوه یا ترافل روی آن را تزیین کنید.













اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار




دسته بندی: موزیک ایرانی دسرها ,


برچسب ها : رولت شکلاتی , نحوه رولت شکلاتی , نحوه درست کردن رولت شکلاتی , شیوه درست کردن رولت شکلاتی , رولت , آشپزی , آشپز سایتچ , رول خوشمزه شکلاتی , رولت خوشمزه چهار چنار , چهار چنار , رولت شکلاتی و نحوه درست شدنش , روت شکلات , رلت , درست کردن رولت ساده , بهترین رولت سال , راحترتین رولت سال , جدیدترین رولت سال ,

چهارشنبه 26 فروردين 1394 بازدید : 20 بار نظرات نظر دهید! نویسنده : Farshid

نحوه درست کردن پیراشکی







نحوه درست کردن پیراشکی



مواد لازم : آرد : 3 لیوان
شکر : 1/2 لیوان
تخم مرغ : 2 عدد
کره : 100 گرم
شیر ولرم : 1 لیوان
آب ولرم : 1/8 لیوان
نمک : 1/4 قاشق چایخوری
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
خمیر ترش : 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تزئین روی دونات : شکلات کاکائویی : 100 گرم
شکلات شیری : 50 گرم
ترافل : به مقدار لازم
پودر گردو یا پسته : به مقدار لازم
پودر قند : به مقدار لازم
طرز تهیه دونات :
- نمک، پودر خمیر ترش و وانیل را به آب ولرم در لیوان اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. روی لیوان دری گذاشته و به مدت 2 دقیقه آن را کنار می گذاریم تا عمل بیاید.
- آرد را 3 مرتبه الک می کنیم تا سبک شود. (الک کردن آرد باعث می شود خمیر بدست آمده لطیف تر و دونات پوک تر شود)
- تخم مرغ، شکر و کره نرم شده را در کاسه ای ریخته و با همزن خوب هم می زنیم تا مواد کاملاً یکدستی بدست آید. شیر را به موادمان اضافه کرده و با قاشق مخلوط می کنیم تا یکدست شود. آرد را به مواد یکدست از قبل آماده شده، کم کم اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا آرد جذب مواد شود.
- خمیر را ورز می دهیم و تا اندازه ای این کار را ادامه می دهیم که به دست نچسبد. (اگرخمیر به دست چسبید، می توانیم کمی آرد اضافه کنیم)
- خمیر را داخل کاسه ای دربسته که چرب کرده ایم قرار می دهیم و به مدت 2 ساعت خمیر را در دمای محیط کنار می گذاریم تا استراحت کرده و حجمش زیاد شود. هر نیم ساعت یکبار خمیر را کمی ورز می دهیم.روی سطح تخته کار را آرد پاشیده و خمیر را با کمک وردنه باز می کنیم. (می توانیم از کاغذ روغنی روی سطح تخته کار استفاده کنیم )با قالب های مخصوص دونات یا هر نوع  قالب دیگر خمیر را قالب می زنیم . کف سینی فر را با مقدار کمی روغن چرب کرده و رویش کاغذ روغنی می گذاریم و مجدد آرد می پاشیم.
- دونات ها را با فاصله روی سینی چیده و رویش را با یک کیسه پلاستیکی می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار می دهیم تا حجمش 2 برابر شود. (در این مدت هر 10 دقیقه یکبار، دونات ها را پشت و رو می کنیم تا خشک نشوند)
- داخل یک قابلمه گود و ترجیحاً نسوز، تا نصفه روغن ریخته و روی حرارت متوسط گاز قرار می دهیم تا داغ شود. ( دقت کنید که حرارت زیر قابلمه زیاد نباشد، چون در این صورت دونات ها سریع میسوزند)
- دونات ها را یکی یکی داخل روغن انداخته (هر دو طرف دونات ها را تا اندازه ای سرخ می کنیم  که طلایی شود)
- دونات های سرخ شده را روی توری فلزی یا دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی آن کاملاً گرفته شود و دونات ها کمی خنک شوند.











اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار






دسته بندی: موزیک ایرانی دسرها ,


برچسب ها : نحوه درست کردن پیراشکی , پیراشکی , چگونه پیراشکی درست کنیم , پیراشکی تازه , نحوه درست کردن راحت پیراشکی , پیراشکی و چگونهگی درست کردن آن , پیراشکی خورون , نحوه درست کردن پیراشکی خوشمزه , آشپزی , آشپزی سایت , پرتال تفریحی و هنری چهار چنار , چهار چنار , پیراشکی خوشمزه , خوشمزه ترین پیراشکی , دسر جدید روز , دسر جدیدگ , جدیدترین دسرها , بهترین خوراکی میان وعده ,

چهارشنبه 26 فروردين 1394 بازدید : 17 بار نظرات نظر دهید! نویسنده : Farshid

اموزش ژله تصویری




اموزش ژله تصویری



اموزش ژله تصویری  وسایل لازم  ژله به دلخواه  شیر یا بستنی  رنگ خوراکی  قلمو باریک  و حوصله .... ژله رو در اب جوش خوب حل کنید وقتی خنک شد با شیر (بستنی) مخلوط کنید،داخل قالب مورد نظر بریزین و بزارین تا خوب بگیره،ژله رو از قالب در بیارین و بزارین تو یخچال تا سطح روش خشک شه،حالا عکس مورد نظر رو کمرنگ با مداد رو کاغذ بکشید و با رنگ خوراکی عکستون رو پررنگ کنید و کاغذ رو رو ژله برگردونید و خیلی آروم فشار بدید و آهسته بر دارید بعد داخل عکس رو که روی ژله برگردوندید با رنگ خوراکی وقلمو رنگ کنید .













اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار





دسته بندی: موزیک ایرانی دسرها ,


برچسب ها : اموزش ژله تصویری , ژله تصویری , چگونه ژله تصویری درست کنیم , ژله , ژله های جدید , ژله تصویر دار , اجرای تصویر بر روی ژله , دسر روز , دسرهای جدید , جدیدترین دسرها , جدیدترین ژله ها , دسر تزیینی , پرتال تفریحی و سرگرمی چهار چنار , چهارچنار , آشپزی , جدیدترین آشپزی های سال , ژل خوراکی , ساخت ژله تزیینی زیبا ,

چهارشنبه 26 فروردين 1394 بازدید : 15 بار نظرات نظر دهید! نویسنده : Farshid



مطالب گذشته
... اعلانات سایت
... ميگن آدم
... عید غدیر خم مبارک
... مدل تزیین کیک سری 3
... مدل تزیین کیک سری 2
... شباهت همسر 1
... مدل های جدید ساعت
... مدل جدید کمربند
... مدل تزیین کیک سری 1
... عکس های زیبا از پاستیل

عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار کاربران
 خوش آمدید میهمان
عضو شوید
ارسال کلمه عبور

نام کاربری :
رمز عبور :



آمار مطالب
کل مطالب : 188
کل نظرات : 7
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین

کاربران آنلاین: 0


آمار بازدید
بازدید امروز : 8
باردید دیروز : 7
بازدید هفته : 16
بازدید ماه : 88
بازدید سال : 1,579
بازدید کلی : 37,495
ورودی گوگل امروز : 0
ورودی گوگل دیروز : 0
آِ ی پی : 34.235.127.68
مرورگر :
سیستم عامل :



مطالب تصادفی
روان شناسی مدرن
هفت نکته مهم برای دم بخت ها
دانلود آهنگ جدید عشقم از مهدی احمدوند
دانلود فیلم ایرانی خواب زده ها
رولت شکلاتی
لاوا کیک
عکس های زیبا از پاستیل
بانک عاطفی
اس ام اس های مرامی خرداد ماه
کریستین رونالدو


آرشیو
1394

لینک دوستان
جک |داستان| اس ام اس | علمی | درسی
حباب فا | بهترین سایت مد و زیبایی
مدلهای جدید لباس مردانه و زنانه 2014
عکس های خفن
سایت آموزشی،مشاوره،سرگرمی،تفریحی
پايگاه اطلاع رسانی هیئت
کسب درآمد اینترنتی
سایت زوزه
ارسال پیوند

کپی از منابع سایت پرتال تفریحی و هنری 4 چنار با ذکر منبع بلامانع است
Theme Reconstruction By Mohammad GH