شکلات گلاسه
طرز تهیه شكلات گلاسه
مواد اولیه :
شیر یك پیمانه
پودر كاكائو یك الی دو قاشق سوپخوری
بستنی چهار اسكوپ (200 گرم)
شكر دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه
شیر
را گرم كرده و با پودر كاكائو مخلوط میكنیم. پس از مخلوط كردن شكر را به
آن افزوده، وقتی شكر و كاكائو در شیر حل شدند آن را از روی حرارت
برمیداریم و میگذاریم خنك شوند، بعد در یخچال میگذاریم تا كاملا سرد
شود. بستنی را در لیوانی كه قبلا با سس شكلات دیواره آن را تزیین كردهایم،
میریزیم و محلول شیر و كاكائو را به آن اضافه كرده و روی آن را با
ترافلهای رنگی یا شكلاتی تزیین میكنیم.
نكــته:
میتوانید شكر را اضافه نكنید، زیرا بستنی شیرینی لازم را دارد.
به جای شیر و پودر كاكائو میتوانید از شیر كاكائو آماده استفاده كنید.
بستنی بهتر است كاكائویی یا شكلاتی باشد.
طرز تهیه شكر رنگی برای لبه لیوان
مقداری
شكر را در ماهیتابه ریخته، به آن رنگ ژلاتینی (نه رنگ مایع) اضافه كرده و
با كمك دست (حتما دستكش داشته باشید) رنگ را به خورد شكر میدهیم تا تمام
شكر رنگی شود. این كار را با حوصله انجام میدهیم چون شكر كمی خیس شده، آن
را روی حرارت خیلی كم قرار میدهیم، ضمن این كه مدام ماهیتابه را تكان
میدهیم. وقتی ذرات شكر در ماهیتابه به راحتی تكان خورد، از روی حرارت
برداشته و در هوای آزاد قرار میدهیم تا كاملا خنك و خشك شود، سپس آن را در
شیشههای در بسته میریزیم و برای تزیین نگهداری میكنیم. میتوانیم
رنگهای مختلف از این شكر را آماده كنیم.
برای تزیین لیوان به این روش
عمل میكنیم كه با یك نصفه لیموترش به لبه لیوان مالیده، لبه لیوان را در
شكر رنگی فرو میبریم. با این روش لبه لیوان با شكر رنگی تزیین میشود.
(بهتر است شكر رنگی را در سطح صافی مثل بشقاب ریخته، بعد لبه لیوان را در
آن فرو كنید) لیمو باعث میشود ذرات شكر بهتر به آن بچسبند. نوش جانتان
.....
اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli
پرتال تفریحی و هنری چهار چنار