loading...
پرتال تفریحی و هنری 4 چنار
Farshid بازدید : 68 پنجشنبه 10 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

شش حقیقت در مورد خانوم ها:
۱- اعتقاد به پس انداز دارند ولی لباس های گرون میخرن.
۲- لباس های گرون میخرن، ولی هیچوقت لباس مناسب ندارن.
۳- هیچوقت لباس مناسب ندارن، ولی همیشه لباس های زیبا میپوشند .
۴- همیشه لباس های زیبا میپوشند، ولی هیچوقت راضی نیستن.
۵- هیچوقت راضی نیستن، ولی انتظار دارند که آقایون ازشون تعریف کنند.
۶- انتظار دارند که آقایون ازشون تعریف کنند، ولی وقتی که ازشون تعریف میشه، باور نمیکنند.

و هنوز دانشمندان در حال تلاش برای پیدا کردن راه حلی برای شناخت این موجودات پیچیده، دوست داشتنی و خاص هستند...

Farshid بازدید : 75 جمعه 28 فروردین 1394 نظرات (0)






 آش عباسعلی کرمانشاهی 


طرز تهیه





مواد اولیه :
لوبيا سفيد و جو و برنج نیم دانه از هر کدام دو پيمانه
گندم پوست‌ گرفته و نخود از هر کدام يك پيمانه
عدس سه پيمانه
پياز يك عدد
پياز داغ يك و نيم پيمانه
روغن كرمانشاهي نصف پيمانه
نمك، فلفل و دارچين به ميزان لازم
گوشت مغز ران گوساله يا سر دست گوسفند يك كيلوگرم

طرز تهيه:
گوشت و پياز را به همراه هشت پيمانه آب بپزيد. حبوبات و غلات را هم جدا جدا پخته، وقتي گوشت پخته شد آن را با مقداري از حبوبات كوبيده سپس همه مواد را با هم مخلوط كرده به همراه نمك و فلفل روي حرارت به مدت نيم ساعت هم زده تا آش جا بيفتد. بعد در ظرف مورد نظر كشيده، روغن را داغ كرده روي آش بريزيد و با دارچين و پياز داغ تزئين كنيد.

نوش جان












اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار

Farshid بازدید : 80 جمعه 28 فروردین 1394 نظرات (0)






طرز تهیه خورشت خلال بادام
خورش سنتی کرمانشاه





مواد لازم :

ـ گوشت گوسفند یا گوساله بدون چربی ۱ کیلو گرم

ـ خلال بادام ۱۰۰ گرم

ـ زرشک سیاه ۲ قاشق غذا خوری

ـ لیمو عمانی۶ عدد

ـ پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری

ـ رب گوجه فرنگی ۱/۵ (یک و نیم )  قاشق غذا خوری

ـ زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری

ـ نمک و زردچوبه و ۲ عددبرگ بو و یک قطعه دارچین و چند عدد هل و تخم گشنیز
ـ روغن حیوانی ۴ قاشق غذا خوری

ـ آرد ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه خورش خلال :

گوشت را به صورت قیمه نسبتاْ درشت و هم اندازه خرد کنید و با کمی روغن وپياز رنده شده و زردچوبه تفت دهید. بعد روی آن آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید .اگر می خواهید خورش خوش رنگ شود بهتر است وقتی به جوش آمد کف روی آن را بگیرید. یک ساعت مانده به پایان پخت آرد را با کمی روغن سرخ کنید و به خورش اضافه کنیدبا اين عمل آب خورش غلضت مناسبي پيدا ميكند .خلال بادام را در كمي گلاب يا آب نيم گرم و يا زعفران دم كرده به مدت نيم ساعت خيس كنيد و از خلال بادامي كه معروف به خلال بادام زاويه است استفاده كنيد اين خلال بادام درشت و خوشمزه ميباشد نمک و رب و لیمو عمانی وخلال بادام را هم در خورش بریزید.زرشك را در آب به مدت نيم ساعت خيس كنيد تا زماني كه به خورش اضافه مبشود رنگ خورش را تغيير ندهد و بعد از آب خارج نموده ودر پنج دقیقه آخر زعفران و روغن حیوانی و پیاز داغ و زرشک سیاه را به خورش اضافه کنیدزرشک ها نباید زیاد بجوشد چون  در خورش فرو رفته و زیبایی خورش را به هم میزند .فراموش نکنید که دارچین و برگ بو را خارج کرده و دور بیندازید سعي كنيد كه اين خورش خوب جا بيفتد و آب كمي داشته باشد تا زیبا و مجلسی شود از ریختن خلال بادام بیش از حد خود داری کنید چون اصلیت و زیبایی خورش را از بین میبرد .

خورش خلال بسیار خوشمزه و مجلسی می باشد و در شهر کرمانشاه از محبوبیت خاصی بر خوردار می باشد.















اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار

Farshid بازدید : 80 جمعه 28 فروردین 1394 نظرات (0)








ماکارونی سبزیجات





مواد لازم برای ۴ نفر :
 هویج با برش های نازک : ۲۵۰ گرم
آب و پوست پرتقال یا لیمو : یک عدد
ماکارونی : ۳۰۰ گرم
پنیر چدار : یک و نیم پیمانه
 ترخون تازه یا خشک : یک قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل : به اندازه کافی
.
طرز تهیه :
فر را روی ۳۵۰ درجه سانتی گراد قرار بدهید.
در یک قابلمه متوسط هویج، پوست و آب پرتقال یا لیمو همراه با یک چهارم پیمانه آب مخلوط کنید. به آن کمی نمک بزنید. روی قابلمه را بپوشانید و بگذارید روی حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد تا نرم شود.
پوست میوه را بردارید و بقیه مواد را به شکل پوره در بیارید.
ماکارونی را طبق دستور روی پاکت، بپزید و آبکش کنید و یک پیمانه از آب آن را کنار بگذارید.
ماکارونی را به قابلمه برگردانید. آب ماکارونی و پوره هویج را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بپزد تا سس آن کمی غلیظ شود.
سه چهارم پنیر را به مواد اضافه کنید، ترخون، نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
ماکارونی را در ظرف مناسب بریزید و باقی مانده پنیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار بدهید.
.
ارزش غذایی هر وعده :
کالری : ۳۷۰
چربی : ۸ گرم
چربی اشباع شده : ۴٫۵ گرم
کربوهیدرات : ۵۸ گرم
فیبر : ۴ گرم
.
خواص ترخون :
این گیاه تحریک کننده اشتهاست. همچنین ترکیب های پلی فنولیک در این گیاه، میزان قندخون را کاهش می دهد و منبع غنی ویتامین A،C و Bکمپلکس است.
.
ماکارونی حاضره












اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار

Farshid بازدید : 74 جمعه 28 فروردین 1394 نظرات (0)







کوکوی آجیلی 




مواد لازم:

سینه مرغ خرد شده  150 گرم

گوشت چرخکرده  150 گرم

پیاز خرد شده  نصف پیمانه

فلفل دلمه ای خرد شده  نصف پیمانه  سیب زمینی ریز خرد شده  نصف پیمانه  تخم مرغ  4-5 عدد  گردوی خرد شده  نصف پیمانه  خلال بادام و پسته با هم  نصف پیمانه  ماست  2 قاشق سوپخوری  آرد  1قاشق سوپخوری  فلفل، زردچوبه و نمک  به میزان لازم  زعفران دم کرده  1 قاشق سوپخوری  دارچین  4/1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

پیاز را با کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود و سپس سینه مرغ را هم اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم و سپس از روی حرارت برمیداریم. گوشت چرخکرده را همراه با نمک و فلفل مخلوط میکنیم و به مرغ اضافه میکنیم تا با هم مخلوط شوند و روی حرارت میگذاریم تا رنگ گوشت تغییر کند. فلفل دلمه ای و زعفران و دارچین را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم. در این مرحله سیب زمینی های سرخ شده و گردوی خرد شده را به مواد اضافه میکنیم اکنون ماست و آرد و کمی نمک و تخم مرغها و خلال بادام و پسته را با هم مخلوط کرده و به مواد گوشتی اضافه میکنیم در تابه مورد نظر روغن ریخته روی حرارت قرار میدهیم و مواد کوکو را در آن میریزیم تا دو طرف آن سرخ شود.













اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار

Farshid بازدید : 66 جمعه 28 فروردین 1394 نظرات (0)






لقمه گوشتی



مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :
آرد : 4 پیمانه
شکر : 1 قاشق سوپخوری
نمک : 1 قاشق چایخوری
مایه خمیر فوری : 1 قاشق سوپخوری
کره آب کرده : 100 گرم
شیر ولرم : به میزان لازم
.
مواد میانی :
پیاز : 1 عدد
روغن : 2 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
قارچ خرد شده : 1 پیمانه
نمک ،فلفل و آویشن : به میزان لازم
گوجه فرنگی : 1 عدد
فلفل دلمه ای : 1 عدد
جعفری خرد شده : 50 گرم
.
مواد رویه :
زرده تخم مرغ : 1 عدد
روغن مایع : 1 قاشق چایخوری
زعفران آب کرده : 1 قاشق سوپخوری
کنجد : به مقدار لازم
.
طرز تهیه :
در کاسه ای آرد ، شکر ، نمک و مایه خمیر را مخلوط کرده و کره آب کرده را به آن اضافه میکنیم شیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی درست شده و به دست نچسبد . روی خمیر را چرب کرده و بپوشانید تا خمیر استراحت کند و پف کند و بالا بیایید.
.
در این فاصله مواد میانی را آماده کنید :
ابتدا پیاز را با روغن مایع تفت داده و گوشت ، قارچ ، نمک ، فلفل و آویشن را به آن اضافه کنید تا به روغن بیوفتد حرارت را خاموش کرده و بگذارید مواد سرد شود بعد از سرد شدن گوجه ، فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده را اضافه کنید وقتی خمیر پف کرد از آن به اندازه ی نارنگی برداشه و به کمک آرد روی تخته پهن کنید و از مواد گوشتی در آن گذاشته و به صورت لقمه بپیچید و در سینی فر چرب شده بگذارید سپس روی آن را دوباره به مدت 20 تا 30 دقیقه بپوشانید تا پف کند روی آن را با برس مخلوط زرده تخم مرغ ، روغن مایع و زعفران آب کرده بمالید و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید.














اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار

Farshid بازدید : 69 جمعه 28 فروردین 1394 نظرات (0)







شکلات گلاسه 



طرز تهیه شكلات گلاسه
مواد اولیه :
شیر  یك پیمانه
پودر كاكائو  یك الی دو قاشق سوپخوری
 بستنی  چهار اسكوپ (200 گرم)
شكر  دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه
شیر را گرم كرده و با پودر كاكائو مخلوط می‌كنیم. پس از مخلوط كردن شكر را به آن افزوده، وقتی شكر و كاكائو در شیر حل شدند آن را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم خنك شوند، بعد در یخچال می‌گذاریم تا كاملا سرد شود. بستنی را در لیوانی كه قبلا با سس شكلات دیواره آن را تزیین كرده‌ایم، می‌ریزیم و محلول شیر و كاكائو را به آن اضافه كرده و روی آن را با ترافل‌های رنگی یا شكلاتی تزیین می‌كنیم.
نكــته:
می‌توانید شكر را اضافه نكنید، زیرا بستنی شیرینی لازم را دارد.
به جای شیر و پودر كاكائو می‌توانید از شیر كاكائو آماده استفاده كنید.
بستنی بهتر است كاكائویی یا شكلاتی باشد.
طرز تهیه شكر رنگی برای لبه لیوان
مقداری شكر را در ماهی‌تابه ریخته، به آن رنگ ژلاتینی (نه رنگ مایع) اضافه كرده و با كمك دست (حتما دستكش داشته باشید) رنگ را به خورد شكر می‌دهیم تا تمام شكر رنگی شود. این كار را با حوصله انجام می‌دهیم چون شكر كمی خیس شده، آن را روی حرارت خیلی كم قرار می‌دهیم، ضمن این كه مدام ماهی‌تابه را تكان می‌دهیم. وقتی ذرات شكر در ماهی‌تابه به راحتی تكان خورد، از روی حرارت برداشته و در هوای آزاد قرار می‌دهیم تا كاملا خنك و خشك شود، سپس آن را در شیشه‌های در بسته می‌ریزیم و برای تزیین نگهداری می‌كنیم. می‌توانیم رنگ‌های مختلف از این شكر را آماده كنیم.
برای تزیین لیوان به این روش عمل می‌كنیم كه با یك نصفه لیموترش به لبه لیوان مالیده، لبه لیوان را در شكر رنگی فرو می‌بریم. با این روش لبه لیوان با شكر رنگی تزیین می‌شود. (بهتر است شكر رنگی را در سطح صافی مثل بشقاب ریخته، بعد لبه لیوان را در آن فرو كنید) لیمو باعث می‌شود ذرات شكر بهتر به آن بچسبند. نوش جانتان .....











اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار


Farshid بازدید : 72 جمعه 28 فروردین 1394 نظرات (0)







غذا باید در عین سادگی ، سالم بودن و خوشمزگی شیک باشه
بریم سراغ آماده کردن یه مدل از این غذاها



رول مرغ با قارچ و پنیر
مواد لازم :
فیله ی مرغ : 6 تکه
قارچ : 1 لیوان خرد شده
فلفل دلمه ای : 1 عدد
پیاز : 2 عدد
سیر : 3 حبه
زرده تخم مرغ : 1 عدد
آبلیموی تازه : یک ق غ
آب پیاز یا پیاز خرد شده : یک پیمانه
کرفس : به میزان لازم
هویج: یک عدد
پنیر پیتزا ، نمک ، فلفل ، برگ بو ، پودر سیر : به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا فر را روشن كنید تا داغ شود. فیله های شسته شده را داخل ظرف در داری قرار داده و روی آنها آب پیاز،هویج،برگ بو،آبلیمو ،فلفل دلمه ای،دو حبه  سیر،پودر سیر و نمك و فلفل بریزید و خوب مخلوط كرده و درپوش ظرف را قرار داده و به مدت 1ساعت داخل یخچال قرار دهید.
پیاز را رنده كرده و قارچ را خرد كنید.داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد پیاز و سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد نرم شده و آب اضافی غذا کشیده شود ، پس از پخت کناری قرار دهید تاسرد شود.
روی سطح کار را کمی مرطوب کنید سپس سینه های مرغ را روی سطح کار قرار دهید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید.
مقداری از مخلوط قارچ که سرد شده است روی سینه مرغ قرار دهید و روی آن مقداری پنیر پیتزا بپاشید سپس سینه مرغ را رول کنید و با خلال چوبی در جای خود محکم نمایید ، به همین صورت تمام رول های مرغ را آماده کنید و داخل سینی فر بپیچید.روی رولت ها مقداری زرده تخم مرغ،زعفران و در صورت تمایل كنجد بپاشید و به مدت 40تا60دقیقه اجازه دهید بپزند.

نكات:

در صورت تمایل میتوانید رولت را داخل تابه سرخ كنید.

میتوانید از سایر سبزیجات دلخواه هم به همراه قارچ استفاده كنید.
دمای فر باید بین 180تا200درجه باشد اما در فرهای مختلف ممكن است این دما متفاوت باشد.
نوش جان













اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار


Farshid بازدید : 92 چهارشنبه 26 فروردین 1394 نظرات (0)








سالاد فصل





مواد لازم :



کاهو خرد شده

خیار ریف شده

گوجه ریف شده

پیاز دایره ایی خورد شده

کلم خرد شده

هویچ خرد و رنده شده

برای تزیین سه عدد گل




ایده چیدمان این سالاد از آشپز سایت فاطمه خانم میباشد













اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار


Farshid بازدید : 86 چهارشنبه 26 فروردین 1394 نظرات (0)










 رولت شکلاتی




مواد لازم :

تخم مرغ : ۴ عدد

پودر کاکائو : ¼ پیمانه

قهوه فوری : ½ قاشق چای خوری

آرد : ¾ پیمانه

نمک : ¼ قاشق چای خوری

شکر : ½ پیمانه

سس شکلات رولت

خامه heavy cream : نصف پیمانه

شکلات خرد شده :۲/۳ پیمانه

طرز تهیه رولت شکلاتی

برای تهیه شیرینی رولت شکلاتی ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و با هم زن بزنید تا زمانی که سفت شود طوریکه زمانیکه ظرف را برمی گردانید سفیده بیرون نریزد سپس مواد خشک مثل آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، پودر کاکائو و قهوه فوری را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید

بعد از اینکه مواد خشک را الک کردید زرده تخم مرغ را با شکر بزنید تا رنگ آن روشن شود بعد مواد خشک را که با هم مخلوط کرده اید را اضافه کنید و هم بزنید

سپس نصف سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بعد باقی مانده سفیده را اضافه کنید و به صورت دورانی با قاشق یا لیسک هم بزنید تا پف سفیده نخوابد

سینی فر را چرب کنید (سایز سینی یا قالب ۳۱*۳۱ سانتیمتر) و کاغذ روغنی در آن بگذارید و سپس مایه رولت را روی کاغذ روغنی به صورت یکنواخت پهن کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۶ دقیقه قرار دهید تا بپزد

بعد از اینکه نان رولت آماده شد از فر خارج کنید اجازه دهید خنک شود و بعد با کاغذ روغنی خودش نان را رول کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود بعد از اینکه خنک شد رول را باز کنید روی آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و رول کنید به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید

برای تزیین رولت شکلات خرد شده را به روش بن ماری ذوب کنید و بعد خامه را اضافه کنید و بعد به صورت داغ روی رولت بریزید و با میوه یا ترافل روی آن را تزیین کنید.













اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار

تعداد صفحات : 19

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    فیلم های سایت


    دانلود فیلم ایرانی زبرجد


    دانلود فیلم ایرانی بیگانه


    دانلود فیلم ایرانی خواهران غریب


    دانلود فیلم ایرانی کالسکه


    دانلود فیلم ایرانی روشنک


    دانلود فیلم ایرانی گروگان دو طرفه


    دانلود فیلم ایرانی آتش بس 2


    دانلود فیلم ایرانی شیار 143


    دانلود فیلم ایرانی رجب آرتیست می شود


    دانلود فیلم ایرانی خشاب خالی


    دانلود فیلم ایرانی گور طلایی


    دانلود فیلم ایرانی آرایش غلیظ


    دانلود فیلم ایرانی یک شب


    دانلود فیلم ایرانی میهمان داریم


    دانلود فیلم ایرانی مستانه


    دانلود فیلم ایرانی خانه کاغذی


    دانلود فیلم ایرانی خواب زده ها


    دانلود فیلم ایرانی رجب دلبر



    پرتال تفریحی و هنری آواتور


    آمار سایت
  • کل مطالب : 188
  • کل نظرات : 7
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 25
  • آی پی دیروز : 47
  • بازدید امروز : 31
  • باردید دیروز : 53
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 960
  • بازدید ماه : 3,872
  • بازدید سال : 22,418
  • بازدید کلی : 134,406