loading...
پرتال تفریحی و هنری 4 چنار
Farshid بازدید : 87 چهارشنبه 26 فروردین 1394 نظرات (0)






نحوه درست کردن پیاز داغ خوب و خوشرنگ



پیازداغ .واسه اینکه پیاز داغ خوشرنگ و مناسب تزیین داشته باشین.چندین روش هست اما من این روش رو انجام میدم وخیلی پیاز داغ ترد و خوشگلی بدست میاد. پیاز رو به فرم دلخواهتون خرد کنید فقط خیلی نازک و شیشه ای برش بزنین بعد توی تابه ریختم (بدون روغن) تا حسابی آبش گرفته بشه بعد روغن ریختم و مواظب بودم تا سرخ بشن واسه پیاز داغ خوب باید روغن زیادی بریزین تا همه یکدست سرخ بشن..وحتما حرارت ملایم استفاده کنید.کمی قبل از سرخ شدن کامل زعفرون آبکرده یا زردچوبه بریزید هرکدوم که تمایل دارین و هم بزنید .سپس یک قاشق آب نمک نسبتا غلیظ(برای 6تا پیاز خیلی بزرگ من یک قاشق آب نمک غلیظ ریختم) و شروع کردم به هم زدن پیاز تا کاملا سرخ و طلایی رنگ بشه.(چون پیازها داغ هستن آب نمک سرد هستش شوک وارد میشه و پیاز ها ترد و شکننده ومناسب تزیین میشن) وقتی طلایی رنگ شدن توی صافی بریزید تا کاملا روغنش خارج بشه.البته بدون آب نمک هم میشه به این نتیجه رسید اما با آب نمک زودتر خشک میشن.از همون روغن که زیر صافی جمع شده بعداز اینکه کمی از حرارت افتاد واسه درست کردن نعنا داغ استفاده کنید.(روغن نعنا داغ باید از روی شعله برداشته بشه وکمی که حرارتش کم شد و از حرارت افتاد نعنا خشک رو اضافه کرد تا طعمش خوب باشه در غیر اینصورت ممکنه کمی طعم سوختگی بگیره. چون سبزیجات خشک زود میسوزن و طعم نامطبوعی پیدا میکنن .نعنا داغ هم حتما کم روغن باشه تا بتونین باهاش سطح آش رو تزیین کنید وپخش نشه، برای خوشمزه تر شدن میتونین کمی پونه آسیاب شده هم به نعناداغ اضافه کنین.) /  فاطمه











اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار

Farshid بازدید : 58 چهارشنبه 26 فروردین 1394 نظرات (0)







دلمه برگ مو




مواد لازم
برگ مو 50 عدد – برنج 2 ثلث فنجان – گوشت چرخ کرده نیم کیلو – پیاز خرد کرده 2/1 فنجان – جعفری 2/1 فنجان – کرفس خرد کرده 1 فنجان – شبد خرد کرده 2/1 فنجان – نمک 4/1 و1 قاشق چایخوری – فلفل نصف قاشق چایخوری – دارچین 2/1 قاشق چایخوری – کره 2 قاشق سوپ خوری – آب 5/2 فنجان – عصاره لیمو ترش 4 قاشق سوپ خوری
چگونگی تهیه
برگهای مو را در یک صافی بگذارید و آن را با آّ سرد شسته ، آب را دور ریخته و برگ موها را کنار بگذارید 0 برنج را در آب به مدت 5 دقیقه خیس کنید 0 گوشت چرخ کرده را در کاسه ریخته سبزیجات ، ادویه و کره آب شده را به آن بیافزائید 0 آب برنج را دور ریخته و برنج را به مخلوط گوشت بیفزائید و با دست خوب مخلوط کنید 0 برگهای مو را تمیز کرده و در وسط هر برگ 1 قاشق از مخلوط گوشت ریخته آن را به هم بپیچید 0 دلمه ها را در یک قابلمه 2 لیتری روی هم بچینید و لا به لای دلمه ها برگ مو بگذارید و روی همه آنها 2 فنجان آب و عصاره لیمو ترش بریزید 0 دلمه ها را مدت 5/1 ساعت بپزید و بعد صرف کنید










اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار


Farshid بازدید : 72 چهارشنبه 26 فروردین 1394 نظرات (0)







دلمه برگ مو




مواد لازم
برگ مو 50 عدد – برنج 2 ثلث فنجان – گوشت چرخ کرده نیم کیلو – پیاز خرد کرده 2/1 فنجان – جعفری 2/1 فنجان – کرفس خرد کرده 1 فنجان – شبد خرد کرده 2/1 فنجان – نمک 4/1 و1 قاشق چایخوری – فلفل نصف قاشق چایخوری – دارچین 2/1 قاشق چایخوری – کره 2 قاشق سوپ خوری – آب 5/2 فنجان – عصاره لیمو ترش 4 قاشق سوپ خوری
چگونگی تهیه
برگهای مو را در یک صافی بگذارید و آن را با آّ سرد شسته ، آب را دور ریخته و برگ موها را کنار بگذارید 0 برنج را در آب به مدت 5 دقیقه خیس کنید 0 گوشت چرخ کرده را در کاسه ریخته سبزیجات ، ادویه و کره آب شده را به آن بیافزائید 0 آب برنج را دور ریخته و برنج را به مخلوط گوشت بیفزائید و با دست خوب مخلوط کنید 0 برگهای مو را تمیز کرده و در وسط هر برگ 1 قاشق از مخلوط گوشت ریخته آن را به هم بپیچید 0 دلمه ها را در یک قابلمه 2 لیتری روی هم بچینید و لا به لای دلمه ها برگ مو بگذارید و روی همه آنها 2 فنجان آب و عصاره لیمو ترش بریزید 0 دلمه ها را مدت 5/1 ساعت بپزید و بعد صرف کنید










اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار


Farshid بازدید : 64 چهارشنبه 26 فروردین 1394 نظرات (0)





♔ماندن به پای تو فایده نداشت...
    ✋  رفتم...✋
♔دیدی چه خوب ترک کردنت را بلدم...‍؟؟؟
♔خواستم دوستت داشته باشم اما
نفهمیدی...
      تماشا می کنم...
♔میخواهم ببینم انهایی که دورت را شلوغ کردند مثل من پشتت هستند؟؟
♔تو را انقدر که من می خواستم می خواهند؟؟؟
♔ولی به همان شلوغی دورت قسم...
         <پشتت خالیست>...
             ☜به حرفایم خواهی رسید...☞
♔اما دیگر قصه من و تو تمام شد...

            ⛔حماقت تمام...!!!!!!!!!⛔










پرتال تفریحی و هنری چهار چنار


Farshid بازدید : 127 چهارشنبه 26 فروردین 1394 نظرات (0)







نحوه درست کردن پیراشکی



مواد لازم : آرد : 3 لیوان
شکر : 1/2 لیوان
تخم مرغ : 2 عدد
کره : 100 گرم
شیر ولرم : 1 لیوان
آب ولرم : 1/8 لیوان
نمک : 1/4 قاشق چایخوری
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
خمیر ترش : 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تزئین روی دونات : شکلات کاکائویی : 100 گرم
شکلات شیری : 50 گرم
ترافل : به مقدار لازم
پودر گردو یا پسته : به مقدار لازم
پودر قند : به مقدار لازم
طرز تهیه دونات :
- نمک، پودر خمیر ترش و وانیل را به آب ولرم در لیوان اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. روی لیوان دری گذاشته و به مدت 2 دقیقه آن را کنار می گذاریم تا عمل بیاید.
- آرد را 3 مرتبه الک می کنیم تا سبک شود. (الک کردن آرد باعث می شود خمیر بدست آمده لطیف تر و دونات پوک تر شود)
- تخم مرغ، شکر و کره نرم شده را در کاسه ای ریخته و با همزن خوب هم می زنیم تا مواد کاملاً یکدستی بدست آید. شیر را به موادمان اضافه کرده و با قاشق مخلوط می کنیم تا یکدست شود. آرد را به مواد یکدست از قبل آماده شده، کم کم اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا آرد جذب مواد شود.
- خمیر را ورز می دهیم و تا اندازه ای این کار را ادامه می دهیم که به دست نچسبد. (اگرخمیر به دست چسبید، می توانیم کمی آرد اضافه کنیم)
- خمیر را داخل کاسه ای دربسته که چرب کرده ایم قرار می دهیم و به مدت 2 ساعت خمیر را در دمای محیط کنار می گذاریم تا استراحت کرده و حجمش زیاد شود. هر نیم ساعت یکبار خمیر را کمی ورز می دهیم.روی سطح تخته کار را آرد پاشیده و خمیر را با کمک وردنه باز می کنیم. (می توانیم از کاغذ روغنی روی سطح تخته کار استفاده کنیم )با قالب های مخصوص دونات یا هر نوع  قالب دیگر خمیر را قالب می زنیم . کف سینی فر را با مقدار کمی روغن چرب کرده و رویش کاغذ روغنی می گذاریم و مجدد آرد می پاشیم.
- دونات ها را با فاصله روی سینی چیده و رویش را با یک کیسه پلاستیکی می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار می دهیم تا حجمش 2 برابر شود. (در این مدت هر 10 دقیقه یکبار، دونات ها را پشت و رو می کنیم تا خشک نشوند)
- داخل یک قابلمه گود و ترجیحاً نسوز، تا نصفه روغن ریخته و روی حرارت متوسط گاز قرار می دهیم تا داغ شود. ( دقت کنید که حرارت زیر قابلمه زیاد نباشد، چون در این صورت دونات ها سریع میسوزند)
- دونات ها را یکی یکی داخل روغن انداخته (هر دو طرف دونات ها را تا اندازه ای سرخ می کنیم  که طلایی شود)
- دونات های سرخ شده را روی توری فلزی یا دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی آن کاملاً گرفته شود و دونات ها کمی خنک شوند.











اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار



Farshid بازدید : 68 چهارشنبه 26 فروردین 1394 نظرات (0)




اموزش ژله تصویری



اموزش ژله تصویری  وسایل لازم  ژله به دلخواه  شیر یا بستنی  رنگ خوراکی  قلمو باریک  و حوصله .... ژله رو در اب جوش خوب حل کنید وقتی خنک شد با شیر (بستنی) مخلوط کنید،داخل قالب مورد نظر بریزین و بزارین تا خوب بگیره،ژله رو از قالب در بیارین و بزارین تو یخچال تا سطح روش خشک شه،حالا عکس مورد نظر رو کمرنگ با مداد رو کاغذ بکشید و با رنگ خوراکی عکستون رو پررنگ کنید و کاغذ رو رو ژله برگردونید و خیلی آروم فشار بدید و آهسته بر دارید بعد داخل عکس رو که روی ژله برگردوندید با رنگ خوراکی وقلمو رنگ کنید .













اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli




پرتال تفریحی و هنری چهار چنار


تعداد صفحات : 19

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    فیلم های سایت


    دانلود فیلم ایرانی زبرجد


    دانلود فیلم ایرانی بیگانه


    دانلود فیلم ایرانی خواهران غریب


    دانلود فیلم ایرانی کالسکه


    دانلود فیلم ایرانی روشنک


    دانلود فیلم ایرانی گروگان دو طرفه


    دانلود فیلم ایرانی آتش بس 2


    دانلود فیلم ایرانی شیار 143


    دانلود فیلم ایرانی رجب آرتیست می شود


    دانلود فیلم ایرانی خشاب خالی


    دانلود فیلم ایرانی گور طلایی


    دانلود فیلم ایرانی آرایش غلیظ


    دانلود فیلم ایرانی یک شب


    دانلود فیلم ایرانی میهمان داریم


    دانلود فیلم ایرانی مستانه


    دانلود فیلم ایرانی خانه کاغذی


    دانلود فیلم ایرانی خواب زده ها


    دانلود فیلم ایرانی رجب دلبر



    پرتال تفریحی و هنری آواتور


    آمار سایت
  • کل مطالب : 188
  • کل نظرات : 7
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 17
  • آی پی دیروز : 47
  • بازدید امروز : 19
  • باردید دیروز : 53
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 948
  • بازدید ماه : 3,860
  • بازدید سال : 22,406
  • بازدید کلی : 134,394