نحوه درست کردن پیاز داغ خوب و خوشرنگ
پیازداغ .واسه اینکه پیاز داغ خوشرنگ و مناسب تزیین داشته باشین.چندین روش هست اما من این روش رو انجام میدم وخیلی پیاز داغ ترد و خوشگلی بدست میاد. پیاز رو به فرم دلخواهتون خرد کنید فقط خیلی نازک و شیشه ای برش بزنین بعد توی تابه ریختم (بدون روغن) تا حسابی آبش گرفته بشه بعد روغن ریختم و مواظب بودم تا سرخ بشن واسه پیاز داغ خوب باید روغن زیادی بریزین تا همه یکدست سرخ بشن..وحتما حرارت ملایم استفاده کنید.کمی قبل از سرخ شدن کامل زعفرون آبکرده یا زردچوبه بریزید هرکدوم که تمایل دارین و هم بزنید .سپس یک قاشق آب نمک نسبتا غلیظ(برای 6تا پیاز خیلی بزرگ من یک قاشق آب نمک غلیظ ریختم) و شروع کردم به هم زدن پیاز تا کاملا سرخ و طلایی رنگ بشه.(چون پیازها داغ هستن آب نمک سرد هستش شوک وارد میشه و پیاز ها ترد و شکننده ومناسب تزیین میشن) وقتی طلایی رنگ شدن توی صافی بریزید تا کاملا روغنش خارج بشه.البته بدون آب نمک هم میشه به این نتیجه رسید اما با آب نمک زودتر خشک میشن.از همون روغن که زیر صافی جمع شده بعداز اینکه کمی از حرارت افتاد واسه درست کردن نعنا داغ استفاده کنید.(روغن نعنا داغ باید از روی شعله برداشته بشه وکمی که حرارتش کم شد و از حرارت افتاد نعنا خشک رو اضافه کرد تا طعمش خوب باشه در غیر اینصورت ممکنه کمی طعم سوختگی بگیره. چون سبزیجات خشک زود میسوزن و طعم نامطبوعی پیدا میکنن .نعنا داغ هم حتما کم روغن باشه تا بتونین باهاش سطح آش رو تزیین کنید وپخش نشه، برای خوشمزه تر شدن میتونین کمی پونه آسیاب شده هم به نعناداغ اضافه کنین.) / فاطمه
اینیستگرام آشپز سایت : Fateme__goli
پرتال تفریحی و هنری چهار چنار